BERNICE Leather Jacket

In stock
SKU BERNICE Leather Jacket
As low as €1,895.00

DETAILS

  • Hoogwaardig duurzaam leer welke uniek doorstikte patroon heeft
  • A-symmetrische sluiting met metalen rits en drukknopen
  • Elleboog details van hand gestikte ribbeltjes
  • Kraagje is opstaand boordje met elegant kleermakers keperband
Add to Wish List
Description

MAAT EN PASVORM 

  • Aansluitende en comfortabele pasvorm 
  • Vrouwelijke snit
  • Normale lengte

 

BIJZONDERHEDEN

De Bernice Luxury Motorjasje van premium geselecteerd duurzaam leer heeft een uniek doorstikte borduur patroon wat een kostbaar handmatig proces is om te vervaardigen. Doorgestikte panelen zijn afgewisseld met glad leren panelen voor een optisch slankmakend effect. Het jasje heeft een A-symmetrische sluiting met rits en drukknopen.

De mouwen zijn in goed in vorm gesneden en op de ellebogen gedeelten zijn handmatig ribbeltjes gestikt en geeft een spannende optiek. 

Aan de onderzijde van het jasje zit aan binnenzijde een ribboord vastgestrikt welke heerlijke zacht aanvoelt en zorgt ervoor dat er geen wind onder de jas tegen je rug aan waait, de ribboord is 3 cm zichtbaar aan de buitenaanzicht en geeft een elegant stoer accent. De voering heeft een karakteristiek en fraai micro logo print en is gemaakt van een fijne acetaat stretch. Acetaat is van natuurlijke grondstof gemaakt en heeft als eigenschap een optimaal ventilerende werking waardoor er minder snel en minder intense transpiratie geur ontstaat.

Dit is een Limited Edition leren jasje en kan ook op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met de Staunton Design Studio en maak een privé afspraak.

De Bernice motorjacket is de favoriet van Sacha de Boer, Nederlands bekendste fotograaf die veel reist en ook graag thuis is. Ze schakelt moeiteloos tussen haar werk en privé leven. Sacha is gespot met dit jasje aan in de Nouveau.

Deze Staunton parka-jas is duurzaam geproduceerd in Portugal